Maloprodaja

U okviru maloprodajne mreže poslujemo sa 17 objekata specijalizovanih za prodaju rinfuzne robe, pravilno rasporedjenih po celom gradu. Sve nase prodavnice su konceptualno vrlo slicne, sa prepoznatljivim dizajnom enterijera.

Svi nasi proizvodi su svezi, proizvode se i dopremaju direktno iz nase proizvodnje svakog dana. Kao poseban proizvod, po cijem smo mirisu i kvalitetu prepoznatljivi poslednjih 25 godina, izdvajamo nasu 'Promeks kafu' koju sveze przenu, meljemo na licu mesta i pakujemo za vas direkto iz mlina.

Pored toga, u okviru nasih maloprodajnih objekata, takodje nasu kafu mozete kupiti i u vakumiranom pakovanju. Nudimo vam 3 vrste naseg PROCAFE brenda, u zavisnosti od vaseg ukusa - DOMACA KAFA, STRONG i ROYAL.

Pored velikog izbora rinfuzne robe, pretezno nase proizvodnje, nudimo vam i siroku lepezu konditorskih proizvoda. Cenovnu konkurentnost dopunjujemo i redovnim akcijama i promocijama koje pripremamo za vas i na kojima nasi kupci mogu pronaci proizvode po povoljnijm cenama.

Posetite nas, osetite prijatnu atmosferu koju pažljivo negujemo godinama i proverite zasto je vec 25 godina 'Promeks' sinonim za kvalitet, ljubaznost i profesionalnost u svakom smislu!

Naše prodavnice:

ZLATNO ZRNO

Prote Smiljanića 58

ZLATNA KORNJAČA

Prote Smiljanića 51

KOD RODE

Jovana Cvijića 8

METRO

Popa Karana 2

KAMIČAK

Vojvode Putnika 13

KASINA

Masarikova 16

ŽIVINARNIK

Radnička 30

CITY

Vuka Karadžića 1

JELA

Stojana Novakovića 1

BAIR

Cara Dušana 14

PARK

Masarikova 73

LETNJIKOVAC

Vojvode Janka Stojićevića 116

PROMEKS

Vojvode Putnika bb

ORAH

Kraljice Marije 15

CENTAR

Trg đačkog bataljina – Tržnica

STANICA

Kralja Milutina 55

PIJACA

Žike Popovića 9