O nama

Preduzeće PROMEKS d.o.o. bavi se preradom, proizvodnjom, pakovanjem i prodajom zrnastih i praškastih proizvoda (kafa, šlag, semenke, kikiriki itd.) kroz maloprodaju i veleprodaju.

Osnovano je 1990. god. u Šapcu, kao preduzece cija se osnovna delatnost bazirala na preradi (prženju/pečenju), pakovanju i prodaji kafe, bundevskog semena, suncokreta i kikirikija. Vremenom, postujuci aktuelne zahteve trzasta, dinamicno se razvija kroz prosirenje asortimana kao i same delatnosti, pa se pored prerade poluproizvoda uvodi i proizvodnja sopstvenih proizvoda. Povećanje obima poslovanja tokom godina prati i izgradnja kompletno novog proizvodnog i magacinskog prostora, koji u potpunosti ispunjavaju sve zahteve HACCP standarda.

Danas Promeks broji oko 70 zaposlenih, koji zajedničkim snagama, od pažljivo biranih sirovina, kroz strogo kontrolisan proces proizvodnje stvaraju visoko-kvalitetne proizvode zadovoljavajući HACCP standarde. Svi proizvodi se prave po sopstvenoj recepturi i uz savremenu tehnologiju prerade i pakovanja. Očuvanju svojstava i kvaliteta gotovog proizvoda svakako doprinosi i atraktivna i vrlo kvalitetna ambalaža koja zadovoljava sve higijenske, tehničke i estetske zahteve savremene trgovine.

U okviru siroke palete proizvoda, nudimo vam i papirnu ambalazu nase cerke firme Grafopak koja posluje u okviru prostorija Promeksa, i cija je osnovna delatnost proizvodnja i stampa papirnih kesa. Vise o Grafopaku mozete procitati ovde. Posle 25 godina uspesnog poslovanja, ponosni smo sto mozemo da istaknemo dve stvari koje nas posebno odlikuju, a to su kvalitet i odnos sa musterijama. Kvalitet proizvoda je potvrđen na tržistu prvenstveno kroz zadovoljstvo naših potrošača ali i osvajanjem medalja za kvalitet na sajmovima (Novi Sad 2000, 2001, 2002. god.) , dok za ljubaznost io profesionalizam u odnosu sa musterijama potvrde dobijamo svakodnevno....